Trainee Vest

Trainee Vest er et velrenommert regionalt traineeprogram med mål om å tiltrekke seg de beste nyutdannede talentene til vår regions næringsliv. Siden etableringen i 2008 har 109 traineer gjennomført programmet. Bergen Næringsråd overtok programmet i 2016 og startet opp første traineekullet i 2017.

Trainee Vest programmet har så langt vært et suksessprosjekt for Bergen Næringsråd og partnerbedriftene. Vi har nå 42 partnerbedrifter i programmet og har levert svært gode resultater. Trainee Vest programmet bidrar til positiv synliggjøring når det gjelder arbeidsmuligheter for nyutdannede i vår region, den enkelte partnerbedrift og Bergen Næringsråd. Bare stillingsannonsene har anslagsvis rundt 20 000 klikk. Vi får også god spredning i sosiale medier.

Viktigste saker i 2018

  • Levere et utviklingsprogram til traineene av høy kvalitet
  • Innhente nye traineestillinger og partnerbedrifter i programmet
  • Søke midler for å skaffe traineestillinger i hele fylket, ikke bare i Bergen Kommune. Søknaden ble godkjent og prosjektet kalles regionalisering av Trainee Vest programmet.

Fokusområder i 2019

  • Jobbe for å ha Norges mest attraktive traineeprogram i vår region
  • Starte opp et nytt kull med traineer høsten 2019, med 30 deltakere
  • Øke antall partnerbedrifter
  • Skaffe minst fem traineestillinger utenfor Bergen Kommune

Det at vi får muligheten til å få erfaring ved å jobbe på to ulike avdelinger og delta på et eget utviklingsprogram, var grunnen til at jeg søkte på traineestillingen som forretningsutvikler i Tryg. Tryg har kastet oss ut i mange forskjellige prosjekter, og jeg opplever at folk i Tryg er veldig positive til traineer og vi får dermed også mye ansvar og tillitt.

 

Dyveke Grevskott, Trainee i Tryg

Våre trainee bedrifter

Meny